English below

Jane Morén, Stockholm, Författare, fotograf, journalist och redaktör
Hej och välkommen hit!  Här hittar du några av alla de reportage och artiklar jag skrivit. Några av alla de bilder jag tagit eller tecknat till olika tidningar, böcker och webbsidor. Du kan även läsa om och läsa utdrag, recensioner av de böcker jag publicerat. Varmt välkommen att kontakta mig. mejla: janemorenmedia (snabela) gmail.com
En del av mina dikter plus mycket annat hittar du också på min blogg
www.jane-moren.blogspot.com


ENG:
Jane Morén, Stockholm, Author, photographer, journalist and editor
Hello and welcome here! Here you will find some of all the reports and articles I have written. Some of all the pictures I took or drew for various magazines, books and websites. You can also read about and read excerpts, reviews of the books I have published. Warmly welcome to contact me. email: janemorenmedia () gmail.com
Some of my poems plus much more can also be found on my blog
www.jane-moren.blogspot.com