NY BOK! Release 21 juni 2021. Sorgesången och 14 andra noveller.

MEDAN VI FORTFARANDE KAN är en samling noveller om människor som lever mitt i pandemin. Alla handskas med det skrämmande hotet på olika sätt. Det är busschauffören Ernesto som drömmer om att ett nytt samhälle ska växa fram, sjuksköterskan Oscar som kämpar på akuten, spärrvakten Nirhana som betraktar människorna i livets nya teater, Omar och Marianne som tar hand om de döda, Magnus som kämpar med tvångssyndrom, Sarah som svävar mellan liv och död, det äldre paret Costas och Greta som känner sig undanträngda av de yngre. Och många fler.


Jane Morén började skriva novellerna under vintern 2020 – 2021, som ett sätt att bearbeta känslor som pandemin väckte i henne. Hon ville från olika perspektiv se hur vi påverkades psykologiskt och vilka svårigheter och konflikter olika livssituationer ställde oss inför.

Omslagsmålning: Belinda Morén
Formgivning: Ingrid Sillén

Förhandsbeställ boken för endast genom 180 kr inklusive porto (2 st böcker för 300 kr) genom att Swisha summan till Migra förlag på nummer: 1234205993 Skriv adress i swish eller i formulär nedan. Efter 30 juni kostar boken 200 kr inklusive porto.

Det går också bra att beställa boken och betala med banköverföring eller på faktura. Efter 30 juni kostar boken 200 kr inklusive porto.

En av novellerna är publicerad i Kommunalarbetaren
Runt midsommar kommer Omtanke finns i Senioren
På rätt plats är publicerad i KLASS nr 1-2021